'Usta' Dursunbey'de Sahnelendi

Ünlü sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in yazıp yönettiği 2. Abdülhamid Han’ı konu alan “Usta” isimli tek perdelik tiyatro oyunu M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde tiyatro severler ile buluştu.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
07 Aralık 2019 Saat: 21:20

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür etkinlikleri kapsamın Ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez tek perdelik oyununu Dursunbey'de sahneledi.

M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen tiyatro oyununu yoğun ilgi gördü. Osmanlı hanedanın 34. Padişahı Sultan 2. Abdülhamid Han’ın şehzadelik günlerinden başlayıp son günlerine kadar olan dönemi anlatan ve baba-kız ilişkisi üzerinden ilerleyen oyun da, Abdülhamid Han’ı ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez canlandırdı. Yenilmez’in yanı sıra Tilbe Germencik ve Zülfü Demirtaş’ın rol aldığı oyunda salonda duygu dolu anların yaşanmasına sepep oldu. Abdülhamid Han’ın hayatını ibretlik bir hikaye ile anlatan Yenilmez tiyatro sonrası izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Tiyatronun sonunda Dursunbey'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ahmet Yenilmez, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesine teşekkür etti. Meclis üyesi Mustafa Akman tarafından Yenilmez ve ekibine çeşitli hediyeler takdim edildi.