Ünlü Futbolcudan Geleceğin Futbolcularına Destek

Premier lig takımlarından Manchester City´de forma giyen İlkay Gündoğan, Dursunbey Belediyespor altyapı takımına forma, malzeme ve top desteğini sürdürüyor.

14 Ekim 2021 Saat: 11:27

İngiliz ekibi Manchester City´de forma giyen yıldız futbolcu İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir´in Dursunbey ilçesindeki Futbol takımının altyapısına sponsorluğunu sürdürüyor. Gündoğan ailesi, Dursunbey Belediyespor altyapı takımına antrenman malzemeleri, forma, ayakkabı, top ve malzeme yardımında bulunuyor.

Dursunbey İlkay Gündoğan Stadyumu´nda gerçekleştirilen törenle altyapı oyuncularına yeni sezon Spor malzemeleri dağıtıldı. Törene Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan, Gündoğan ailesi adına İlkay Gündoğan´ın babası ve menajeri İrfan Gündoğan katıldı.

Sporculara malzemeleri katılımcılar tarafından dağıtılırken, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 2021-2022 sezonunun hayırlı olmasını diledi. İrfan Gündoğan, 2014 yılından buyana Dursunbey Belediyespor altyapı takımına destekte bulunduklarını söyledi. Altyapı sporcuları ile gurur duyduklarını ifade eden Gündoğan, büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Manchester City´de forma giyen İlkay Gündoğan´ın yaşadığı sakatlık ile ilgili de konuşan Gündoğan; "Bir adale atması oldu. Sakat olarak 15 dakika daha oynaması sakatlık süresini uzattı. İnşallah iki hafta içinde sakatlık düzelecek" dedi.

İlkay Gündoğan, anne ve babasının doğduğu Balıkesir´in Dursunbey ilçesiyle iletişimini hiç koparmazken, bölgedeki futbol takımlarına yaptığı desteğini sürdürüyor.