Suçıktı’da Tadilat çalışmaları devam ediyor

Dursunbey Belediyesi tarafından Suçıktı içi ve girişinde sürdürülen tadilat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
28 Nisan 2017 Saat: 11:27

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile geçtiğimiz aylarda Suçıktı’da başlatılan tadilat çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Suçıktı içerisinde doğal yapıya dokunulmadan yapılan tadilatlar kapsamında yeşil alanlar arttırılırken, görsel açıdan da bozuk olan birçok alan tamir edildi.

Suçıktı içerisinde yapılan tadilat çalışmaları son aşamaya gelirken, Suçıktı girişinde uygulanacak olan yeni proje de önümüzdeki günlerde uygulanmaya başlayacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Suçıktı’nın doğal yapısının bozmadan çalışmaların yapıldığını söyledi. Başkan Bahçavan yaptığı açıklamada; “ Suçıktı’da havaların elverişli olduğu dönemlerden çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bilindiği gibi Suçıktı gelen yabancıların hayran olduğu bir yer. Burada bilindiği gibi bin yıllardan bu yana akan ve saniyede bin litre debisi olan çok temiz, doğal bir kaynak suyumuz var. Bizde buradaki doğallığı bozmadan bir çalışma sürdürüyoruz. Suçıktı ile ilgili bilindiği üzere geçmiş yıllarda çeşitli şikâyetler oluyordu. Bizde bu şikâyetlerin üzerine eğilerek çalışmalarımızı yaptık. Bu yıl Dursunbey Belediye şirketimiz Suçıktı’yı çalıştıracak. Ramazan ayından önce yapısal çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

Suçıktı girişinde yapılacak olan yeni proje ile de parklanma sorununu çözdüklerini ifade eden Başkan Bahçavan, Suçıktı’nın yeni halinin beğeni toplayacağını sözlerine ekledi.

Engelli
02 Mayıs 2017 Saat: 16:39
Cay bahcesinden piknik alanina inis cikislar icin engelli lerin ve cocuk arabalari icin merdivensiz yol istiyoruz.