'Raketini Kap Gel' Turnuvası Finalistleri Belli Oldu

Marmara Belediyeleri arasında düzenlenen 'Raketini Kap Gel' turnuvasının Dursunbey ayağı tamamlandı. 60 sporcunun katıldığı turnuvanın final maçları heyecan dolu mücadelelere sahne oldu.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
17 Haziran 2021 Saat: 20:52

Marmara Belediyeleri 'Raketini Kap Gel' Masa turnuvası Sakarya Büyükşehir, Sultanbeyli, İnegöl, Gölcük ve Dursunbey Belediyelerinin ortaklaşa organizesi ile düzenlendi. Turnuvanın Dursunbey ayağı Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Üç gün süren turnuvanın final müsabakalarına Dursunbey Belediye Başkan vekili Sadettin Aslan, Dursunbeyspor kulübü Başkanı Yusuf Turhan, Dursunbey İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bayram Yıldırım, Balıkesir İl Genlik ve Spor Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Gölen, Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan ve sporseverler katıldı. Yıldızlar, Gençler ve Yetişkinler kategorilerinde gerçekleşen müsabakalar nefes kesen setlere sahne oldu.

Yıldızlar kategorisinde Yiğit Yıldız şampiyonluğu elde ederken, Onur Ataşan ikinci, Yiğit Yıldırım üçüncülüğü elde etti. Gençler kategorisinde İsmail Çelik şampiyon olurken, Hakan Aydoğan ikinci, Berkant Uysal üçüncü oldu. Yetişkinler kategorisinin kazananı ise rakibini 3-1'lik setle eleyen Orhan Turhan oldu. Yetişkinler kategorsinde ikinci Mustafa Yellice, üçüncü ise Ali Öz oldu. Dursunbey'de gerçekleşen finallerin ardından 19 Haziran'da İstanbul Sultanbeyli'de gerçekleşecek olan finallerde şampiyonlar Dursunbey'i temsil edecek.