Milli Mücedelenin 100. Yılı Dursunbey'de Kutlandı

Dursunbey'de 19 mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı Cumhuriyet Alanın'da yapılan programla kutlandı.

19 Mayıs 2019 Saat: 12:30

Dursunbey'de 19 mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı resmi tören ile kutlandı. Törene Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Dursunbey Belediye Başkan vekili Ahmet Savran, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bayram Yıldırım, çeşitli kuru ve kuruluşlardan yetkililer, Siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Sabah 11.00'da başlayan programda ilk olarak Dursunbey Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe Müdürlüğü çelengi Atatürk büstü önüne konuldu. Çelenk koyma programının ardından resmi törenlere geçildi.

Törende İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bayram Yıldırım Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu'un mesajını okudu. Saygı Duruşu ve istiklal marşı ile devam eden programda çeşitli okullardan öğrenciler günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı ve Gençliğe Hitabeyi okudular.

Konuşmaların ardından Endüstri Meslek lisesi folklor ekipleri gösteri gerçekleştirdi. Programın tören yürüyüşünün ardından son buldu.