Milletvekili Kasım Bostan’dan Dursunbey'de

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan Meclis’in tatil olmasının ardından ilk ziyaretini Dursunbey’e gerçekleştirdi. Bostan Dursunbey’e yapılacak yatırımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
28 Temmuz 2017 Saat: 18:16

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesinin ardından memleketine dönen Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, dün gece saatlerinde Dursunbey’e geldi. Geceyi Dursunbey’de geçiren Bostan daha sonra Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti.

BABASI İLE OLAN HATIRALARINI TAZELEDİ

Bu ziyaretin ardından Cuma Namazına geçen Milletvekili Kasım Bostan daha önce Babasının imam olarak görev yaptığı Hacı Hüseyin Camii’ne geçti. Burada cami cemaati ile sohbet eden Milletvekili Kasım Bostan Dursunbey Belediyesinin mahalleye kazandırdığı parkta da incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı görsel olarak farklılık kazandıran parktan dolayı kutlayan Bostan, cemaate Babasının 1970’li yıllarda bu camide imam olarak görev yaptığını söyledi. Cuma namazının ardından Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milletvekili Bostan, Dursunbey’e yapılan ve yapılacak olan Devlet yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile birlikte Ankara’da temaslarda bulunduklarını ifade eden Milletvekili Bostan, Dursunbey- Balıkesir yolunda çalışmaların başlayacağını söyledi. Ayrıca Karayolları ve diğer birçok kurum ile görüşme yaptıklarını ifade eden Bostan, Gençlik Merkezinde inşaat çalışmalarının başladığını, erkekler için yapılan YURTKUR’un ise bu eğitim öğretim yılı içinde faaliyete geçeceğini söyledi. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da devam eden çalışmalar hakkında bilgi verirken, Belediye ve Devlet yatırımları olarak ilçe genelinde birçok çalışmalarının sürdüğünü hatırlattı.

EV VE HASTANE ZİYARETİ YAPTILAR

Namazın ardından Caminin yanında bulunan bir vatandaşın evini ziyaret eden vekil ve Belediye Başkanı ev sakinleri ile sohbet etti. Daha sonra Dursunbey Devlet Hastanesini ziyaret eden vekil burada tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra yapımı devam eden Gençlik merkezini inceleyen Milletvekili ilerleyen saatlerde ilçeden ayrıldı.