Karla Mücadele Çalışmalarımız Sürüyor

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey'i etkisi altına alan kar yağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bahçavan yola çıkacak vatandaşların yanlarında mutlaka zincir, çeki halatı ve takoz bulundurmaları gerektiğini söyledi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
06 Ocak 2020 Saat: 17:51

Dursunbey'i etkisi altına alan kar yağışı sonrası hem İlçe belediyesi hemde Büyyükşehir belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Çalışmaların yönlendirildiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dursunbey Şantiyesini ziyaret eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bahçavan, kar yağışının beyaz bereket olduğunu söyledi. Karla mücadele çalışmalarına hazırlıklı olduklarını belirten Başkan Bahçavan; "Yola çıkacak vatandaşların yanlarında mutlaka zincir, çeki halatı ve takoz bulundurmaları gerekiyor. İhbar hattımız sürekli açık. Şu ana kadar çok önemli bir şey olmadı. Yaklaşık 40 kişilik ekip ile şu ana kadar 60 kırsal mahallemize müdahale ettik. Çalışmalarda emeği geçen ekiplerimize ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.