İlçe Tarım Müdürü Avcı’dan Başkan Bahçavan’a Ziyaret

Dursunbey İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Alparslan Avcı, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.

31 Ocak 2018 Saat: 13:48

Geçtiğimiz aylarda Dursunbey İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine getirilen Alparslan Avcı, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.

Konuğunu kapıda karşılayan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, bu önemli göreve atanan Alparslan Avcı’yı bir kez daha kutladı. Dursunbey gibi kırsal ilçelerde Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerinin oldukça önem arz ettiğini hatırlatan Başkan Bahçavan, Avcı’nın bu görevi laiki yapacağına inancının tam olduğunu belirtti. Umre ibadetinden dönen Başkan Bahçavan’a ibadetinin makbul olmasını dileyen Alparslan Avcı ise, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı kutladı. Müdürlük olarak Dursunbey Belediyesi ile her daim ortaklaşa hareket ettiklerini ifade eden Avcı, kurumlar arası ilişkileri güçlendirmek istediklerini söyledi.

Yaklaşık yarın saat süren ziyaretin sonunda Başkan Bahçavan’da en kısa zaman da iade-i ziyarette bulunacağını söyledi.