Dursunbey’i Kırkpınarda Temsil Eden Güreşçiler Başkan Bahçavan’ı Ziyaret etti

Bu yıl 656.sı düzenlenen Tarihi Kırkpınar’da güreşen ve önemli dereceler elde eden Dursunbey Belediyesporlu güreşçiler, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret ettiler.

24 Temmuz 2017 Saat: 16:53

656. Tarihi Edirne Kırkpınar güreşleri 14- 15 Temmuz tarihinde gerçekleşti. Kırkpınar’da er meydanına Dursunbey Belediyesporlu  1 Antrenör ve 14 güreşçi Türkiye’nin dört bir yanından gelen güreşçilerle mücadele etti.
Müsabakalarda tozkoparan boyda Ali Ekber Sıkıcı 251 kişi içinden 4  rakibini yenerek ilk 16 ya kaldı. Ayak boyunda Melih Bilgiç  2 rakibini yenerek  ilk 32 içinde yer aldı. Müsabakalarda ayrıca Mehmet Sıkıcı’da 2 kişi yenerek ilk 64’e kaldı. Kırkpınar güreşlerinin ardından Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret eden güreşçiler, kendilerine bu imkanları sunan Başkan Bahçavan’a teşekkür ettiler. Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Bahçavan,  ziyaretin sonunda güreşçilere çeşitli hediyeler verdi.
Dursunbey Belediye Spor Antrenörü Niyazi Pandul yaptığı açıklamada; “Bizleri bu müsabakalara yollayan başta Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Kulüp Başkanımız Yusuf Turhan ve diğer emeği geçenlere sporcularım adına çok teşekkür ederim” dedi.