Dursunbey’de ki elim kazada ölen kardeşlerin İsmi Yaşatılacak

Balıkesir’in Dursunbey İlçesine bağlı Akyayla mahallesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen trafik kazasında dereye uçan araçta bulunan Baba ve çocuklarının ismi Dursunbey Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkında yaşayacak.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
01 Mart 2018 Saat: 15:43

Dursunbey’e bağlı Akyayla mahallesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen trafik kazasında dereye uçan araçta bulunan Harun Deniz, çocukları Uğur ve Mustafa Deniz yaşamlarını yitirmişti. Dursunbey Belediye Başakanı Ramazan Bahçavan bu acı olayın yıldönümünde Akyayla mahallesine Deniz Kardeşler ismini taşıyan bir park yapılması talimatını verdi. Yapımı tamamlanan bu park, Dursunbey Belediyesi Hizmet binası ve aşevi bugün Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Belediye Meclis üyeleri, yaşamlarını yitiren Baba ve çocukların yakınları ile mahalle sakinlerinin katılımı ile açıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Belediye olarak yapmış oldukları aşevi ve Deniz Kardeşler adına yapılan parkın açılışı için Akyayla’ya geldiklerini söyledi. Başkan Bahçavan; “Bildiğiniz gibi geçen yıl elim bir kaza yaşanmıştı. Harun kardeşimiz ve iki evladı kazada rahmetli olmuşlardı. Allah rahmet eylesin. Mekânları cennet, yattıkları yer nur olsun. Bizde onların hatırasını yaşatalım diye buraya onların adına bir park yaptık. Bu çocuk parkı durdukça bizde onların adını unutmamış oluruz. Tabi köyümüzün de bir ihtiyacı vardı. Muhtarımızla da bu konuda sık sık görüşüyorduk. Buraya Belediye olarak bir aşevi ile hizmet binası kazandırdık. Hayırlı olsun” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE YOL TEŞEKKÜRÜ

Yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarının her daim var olacağını hatırlatan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, geçtiğimiz yıl genişletme çalışması yapılan Akyayla mahallesi yolunun da bu yıl asfaltlanacağını söyledi. Başkan Bahçavan; “Büyükşehir Belediyemiz 12 Mart’ta asfalt ihalesine çıkacak. Dursunbey’de bu yönden çok şanslı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu yıl Dursunbey’de 150 kilometre asfalt kaplama yol yapacağız. Bunların bir tanesine Akyayla yolumuz” dedi. Parke taşları ile ilgili de çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Başkan Bahçavan, Nisan Mayıs gibi taş döşeme çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Başkan Bahçavan’ın konuşmasının ardından mahalle imamı tarafından dua yapıldı. Mahallede bulunan çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali ve Meclis üyeleri ile birlikte Belediye hizmet binasına geçti. Programın sonunda katılımcılara Deniz ailesine adına pilav-ayran hayrı yapıldı.