Dursunbey’de Yusuf Güney Rüzgârı

Dursunbey Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Yusuf Güney Saz mesire alanına sahne aldı. Konseri binlerce vatandaş izledi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
24 Haziran 2017 Saat: 10:47

Belediye Başkanlığı görevine gelir gelmez Sosyal ve Kültürel Belediyecilikte önemli işlere imza atan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, bu yıl ki Ramazan ekinliklerinde ünlü isimleri Dursunbeyli hemşehrileri ile bululturdu. Ramazan boyunca Saz mesire alanında devam eden etkinlikler kapsamında Ünlü meddah Hüseyin Goncagül, rising star yarışmasının tanınan ismi Kamil Avcı ve son olarak ta ünlü Sanatçı Yusuf Güney Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Dursunbeylilerle buluştular.

Etkinliklerin sonuncusu 23 Haziran Cuma akşamı saat 21:30’da başlarken sahneye ilk olarak illüzyonist Hamurabi çıktı. Çeşitli ilizyon gösterilerinin ardından ise Hacivat ve Karagöz oyunu sergilendi. Belediye tarafından çeşitli ikramların da yapıldığı gecede sahneye çıkan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan katılan tüm vatandaşları selamladı. Etkinlikler hakkında bilgi veren Başkan Bahçavan Dursunbey’de devam eden çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Dursunbeyli hemşehrilerinin her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Başkan Bahçavan katılımları için herkese teşekkürlerini iletti.

Gecenin sonunda Sahneye çıkan Yusuf Güney, Ramazan ayına özel olarak hazırladığı repertuvarını seslendirdi. Çok sevilen Kördüğüm ilahisini ve bilinen birçok ilahiyi de seslendiren Yusuf Güney, birçok şarkıyı da seslendirdi. Özelikle gençlerin ilgisinin yoğun olduğu konsere binler akın ederken,  gecenin sonunda Dursunbey Sosyal Hizmetler Müdürü Fahri Bahçavan tarafından Yusuf Güney’e çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.