Dursunbey’de Uçurtma Şenliği

Dursunbey'de Bengi Projesi kapsamında Sadullah Özer İlkokulu tarafından Uçurtma şenliği düzenlendi. Dursunbey Kaymakamlığı ve Dursunbey Belediyesinin destek verdiği organizasyonda çocuklar kadar anne ve babaları da eğlendi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
08 Kasım 2018 Saat: 17:26

Dursunbey Saz mesire alanında Sadullah özer İlkokulu tarafından düzenlenen Uçurtma şenliğini öğrencilerin ve velilerinin ilgisi yoğun oldu. Yaklaşık 400 çocuk ve Anne Babaları uçurtma şenliğine akın ederken, öğrencilere öğretmenleri tarafından uçurtmaları dağıtıldı.

Uçurtma şenliğine Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Sadullah Özer ilkokulu öğretmen ve öğrencileri ile öğrencilerin velileri katıldı. Uçurtmalarını anne ve babaları ile birlikte yapan öğrencilere Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da yardımcı oldu. İlk yapılan uçurtmanın bir öğrenci tarafından uçurulması öğrenciler arasında büyük coşku yarattı. Şenlik hakkında konuşan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçvan, güzel bir son bahar gününde Bengi projesi kapsamında bu etkinliğin düzenlendiğini söyledi. Bengi projesi için Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’ya İlçe Kaymakamı Emrullah Temizkan’a ve Milli Eğitim’e teşekkür eden Başkan Bahçavan, öğrencilerin bu mutluluğuna ortak olduklarını söyledi. İlçe Kaymakamı Emrullah Temizkan’da çocuklara farklı bir gün yaşatmak için bu projenin hayata geçirildiğini belirtti. Bengi projesine bu etkinlikle katkı verdiklerini söyleyen Temizkan, öğrencileri yalnız bırakmayan velilere de teşekkür etti.

Gün boyu devam eden Uçurtma şenliğinde öğrencilere ve ailelerine pilav –ayran ikramı da yapıldı.

yorum YORUMLAR
toplam yorum 0 kullanıcı yorumu