Dursunbey'de Ramazan Etkinlikleri Yine İlgi Görecek

Dursunbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri 18 Mayıs Cuma günü Suçıktı'da başlıyor. Etkinliklerin finali 9 Haziran’da gerçekleşecek. Ünlü bir çok ismin katılacağı programlarda bir çok etkinlik gerçekleşecek.

15 Mayıs 2018 Saat: 17:21

Dursunbey’de Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi günleri, İftar Sonrası ve teravih namazı sonrası Suçıktı yeni otopark alanında bir çok etkinlik gerçekleşecek.

Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Meddah gösterileri, Aşuk ile Maşuk gösterileri, Karagöz-Hacivat gösterileri, Dursunbeyli olan ve katıldığı yarışma programında çeyrek finale kadar yükselen Kamil Avcı’nın Tasavvuf Musikisi konseri ve Televizyon dizilerinde ün yapan bir çok ismin tiyatro gösterileri gerçekleşecek. Çocukların unutulmadığı etkinlikler kapsamında TRT Çocuk kanalının beğenilen çizgi film kahramanı köstebekgiller de ilçe halkı ile buluşacak.

Etkinliklerin başlangıcı 18 Mayıs Cuma günü  Ünlü bir çok ismin yer aldığı Eski Zaman Hikayesi tiyatrosu ile başlayacak. Aynı gün Şerbet, Pamuk Helva, Macun, ikramları ve palyaço ile güzel bir program gerçekleşecek. 25 Mayıs CUma Günü TRT Çocuk Köstebekgiller ekibinin gösterimi gerçekleşecek. 26 Mayıs'ta Cengiz Küçükayvaz'ın katılacağı Şehr-i Ramazan Kumpanyası gösterisinde ise eşsiz bir ramazan akşamı yaşanacak. 1 Haziran Cuma günü ise Rising star’da çeyrek finale çıkan Dursunbeyli Kamil Avcı ve ekibi sahne alacak. Aynı gün Hacıvat- Karagöz gösterileri de gerçekleşecek. 2 Haziran Cumartesi günü ise Sinan Bengier gibi ünlü isimlerin katılımı ile Ramazan Hatırası tiyatrosu sahne alacak. 8 Haziran Cuma günü ünlü mizahçı Yalçın Özden'in sahne alacağı Meddah programı da unutulmaz bir ramazan akşamı yaşatacak. Etkinliklerin finali ise Hüseyin Goncagül'ün çocuklara özel prgramı ile son bulacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'de 30 Mayıs'ta Dursunbey'de düzenleyeceği iftar programının ardından Çocuk etkinliği ve Dursun Ali Erzincanlı şiir dinletisi programı gerçekleştirecek.