Dursunbey'de Ramazan Başka Güzel

Dursunbey Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri Suçıktı'da yoğun ilgiyle karşılandı.

27 Mayıs 2019 Saat: 10:13

Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde her yıl çeşitli etkinlikler düzenleyen Dursunbey Belediyesi bu yıl Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa programlar düzenledi. Suçıktı otoparkında gerçekşen etkinliklere vatandaşlar adeta akın ederken, özellikle çocuklar bir çok aktivitenin gerçekleştiği etkinliklerde doyasıya eğlendi.

25 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen etkinlikte teravih namazı öncesi ilk olarak Üçeylül İlkokulu 1/C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteri sahnelendi. Yoğun ilgi ile izlenen gösterinin ardından alanda kurulan etkinlik alanlar büyük ilgi gördü. Teravih namazı sonrasında ise Hacivat-Karagöz gölge oyunu ve meddah gösterileri ilgi ile izlendi. Gece geç saatlere kadar süren etkinlikler çerçevesinde vatandaşlara ücretsiz bir çok ikram da yapıldı.

Ramazan ayı etkinlikleri 1 Haziran Cumartesi günü gerçekşecek olan tasavvuf musikisi konseri ve Hacivat-Karagöz gösterileri ile son bulacak.