Dursunbey’de Pişman Patiler Tiyatrosuna Yoğun ilgi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey’de gösterime sunulan ‘Pişman Patiler’ Çocuk tiyatrosu yoğun bir ilgi ile karşılandı. Tiyatroyu yüzlerce çocuk izledi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
20 Şubat 2018 Saat: 14:13

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Balıkesir genelinde organize edilen Kültürel faaliyetlerden birisi de Dursunbey’de gerçekleşti.

Dursunbey M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde 20 Şubat Salı günü saat 14.00’da yüzlerce öğrencinin katılımı ile sahnelenen ‘Pişman Patiler’ Çocuk tiyatrosu büyük beğeni topladı. Murat Bulut’un yazdığı, Tuğba Salgın, Cavit Özer, Neslişah Aydınalp ve Uğur Ercan’ın oynadığı çocuk tiyatrosu tek perde olarak sahnelendi. Çocuklara eldeki olanakların kıymetini bilmeyi anlatan oyun 45 dakika sürdü.

Beğeni toplayan tiyatronun sonunda öğrenciler Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletirken, bu tür etkinliklerin devam etmesini istediler.