Dursunbey’de Okul ve Spor Salonu Yapılacak

Dursunbey’de 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve Spor salonu yapım işinin ihalesi 28 Haziran’da gerçekleşecek.

13 Haziran 2018 Saat: 11:33

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın girişimleri YSK Başkanı Sadi Güven’in desteği ile Dursunbey’e yeni bir okul daha kazandırılıyor.

1975 deprem yönetmeliği esaslarına göre yapılan ve teknik rapora istinaden yıkılmasına karar verilen 16 derslikli mevcut okulun yerine yapılacak olan yeni okul’da 24 derslik bulunacak. Okul’a ait spor salonunun da yer alacağı proje toplamda 3200 metrekarelik alanı kaplayacak. Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu ismini taşıyacak olan okul hakkında açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Gökdemir ile yaptığımız istişareler sonrası öğrenci sayısı her geçen gün artan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu’nun bulunduğu alana 24 derslikli okul ile spor salonu yapılması kararına aldık. Mevcut bina deprem riski taşıdığından dolayı teknik rapor sonucunda yıkılması kararlaştırıldı. Bizde değerli hemşehrimiz YSK Başkanımız Sadi Güven ile bu durumu paylaştık. Sağ olsun çok kıymetli hemşehrimiz bizlere yardımcı oldu. İnşallah 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve Spor salonu yapım işinin ihalesi 28 Haziran’da gerçeklecek. Bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü bu okulumuzda standartlar daha da artacak inşallah. Ben emeği geçen Milli Eğitim Müdürümüze ve YSK Başkanımız Sadi Güven’e çok teşekkür ediyorum” dedi.