Dursunbey'de Muhteşem 3 Eylül Konseri

Bu yıl Kurban Bayramına denk gelen 3 Eylül etkinlikleri kapsamında ünlü Sanatçılar Buray, Beyza Durmaz ve Sevtuğ Dursunbeyliler ile buluşacak. 3 Eylül Pazar günü Saz Mesire Alanında gerçekleşecek konser’in sunuculuğunu ise Sevtuğ yapacak.

01 Ağustos 2017 Saat: 18:09

Bu yıl Kurban Bayramına denk gelen 3 Eylül etkinlikleri kapsamında ünlü Sanatçılar Buray, Beyza Durmaz ve Sevtuğ Dursunbeyliler ile buluşacak.  3 Eylül Pazar günü Saz Mesire Alanında gerçekleşecek konser’in sunuculuğunu ise Sevtuğ yapacak.

Konser için büyük bir çalışma sürdüren Dursunbey Belediyesi, 3 Eylül etkinlikleri kapsamında bir çok sürpriz programa da imza atacak. 3 Eylül akşamı saat 21.00'de başlayacak olan Konser ile ilgili açıklama yapan Başkan Bahçavan "Dursunbey Belediyesi olarak ilçe halkımızın istediği birçok sanatçı ile görüşme gerçekleştirdik. Sürdürdüğümüz istişareler ve sanatçı programlarına göre özellikle gençlerimizin de çok istediği ve son günlerde oldukça popüler olan Buray, Beyza Durmaz 3 Eylül’de sahne alacak. Halkımızın bu konsere teşrif etmesini bekliyor, tüm halkımıza canı gönülden minnetlerimi sunuyorum" dedi.

Konser’de hit şarkıları ile hayranları ile buluşacak olan sanatçılar, bir birinden güzel bir çok şarkılarını da Dursunbey’de seslendirecekler.