Dursunbey’de Kutsal Emanetler Sergisi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Balıkesir Büyük Aile Oluyor projesi kapsamında Dursunbey’de Berat gecesi akşamı kutsal emanetler sergisi açıldı.

11 Mayıs 2017 Saat: 09:41

Dursunbey’de 2 Mayıs tarihinde başlayan Balıkesir Büyük Aile oluyor projesi kapsamında Berat kandili gecesi Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından kutsal emanetler sergisi açıldı. Merkez Çarşı Camii avlusunda açılan sergiye vatandaşların ilgisi yoğun olurken, Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa (S.A.V)’e ait kutsal emanetlerin görselleri Dursunbeyliler ile buluştu.

Yatsı namazı öncesi açılan sergiyi Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Belediye Meclis üyeleri de ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Beyaz masa ekibi tarafından karşılanan Bahçavan, sergiyi gezdikten sonra hatıra defterine bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden mesajını yazdı. Yatsı namazının ardından da cemaatin yoğun ilgisini çeken sergi vatandaşlara manevi bir hava da yaşattı. Namazın ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz masa ekibi tarafından Cami cemaatine lokum ve gülsuyu ikramı da yapıldı.

Kutsal emanetler sergisi 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde Kent meydanında sergilenmeye devam edecek.