Dursunbey'de Kar Yağışı Etkili Oldu

Dursunbey’de etkisini gösteren soğuk havanın ardından gece saatlerinde kar yağışı başladı. İlçe 27 Ocak Cuma gününe beyaz örtü ile uyandı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
27 Ocak 2017 Saat: 09:52

Yurdun bazı kesimlerinde etkili olan Kar yağışı gece saatlerinde Dursunbey ilçesinde de etkisini gösterdi. Kısa sürede ilçeyi beyaza bürüyen yağış Balıkesir-Dursunbey yolunu da kapanma aşamasına getirdi.

Etkili kar yağışının ardından İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde ki yollar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Dursunbey Belediyesi ekipleri ve Karayolları tarafından kısa sürede temizlenerek trafiğe açıldı.
Kar yağışının zaman zaman etkisini arttırdığı ilçede ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürürken, İlçede kurulan Cuma Pazarına da birçok esnaf gelemedi. Öte yandan Dursunbey belediyesi pazara gelen esnaflara ve vatandaşlara sıcak çorba ikramı yaptı. Kar yağışının gün boyu etkili olması beklenirken, Polis ve Jandarma ekipleri sürücüleri zincirsiz ve kış lastiği olmadan yola çıkmamaları hususunda uyardı.