Dursunbey'de Bor El Dezenfektanı Dağıtıldı

Dursunbey Belediyesi Bor madeninden üretilen Bor el dezenfektanlarını İlçe merkezinde dağıtmaya başladı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
16 Nisan 2020 Saat: 20:11

Koronavirüs ile etkin bir mücadele sürdüren Dursunbey Belediyesi, salgın ile mücadele kapsamında vatandaşlara maske ve el dezenfektanı dağıtımını sürdürüyor. Bu kapsamda İlçe merkezinde bulunan esnaflara Bor el dezenfektanı dağıtan Belediye, ilçe merkezinde dezenfekte çalışması da gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde itfaiyenin caddeleri dezenfekte çalışması ile başlayan dağıtım işlemi, Belediye ekiplerinin iş yerlerini dezenfekte etmesi ile devam etti. İlçede toplam 4000 adet Bor dezenfektanı dağıtılırken, çarşiı merkezi ve sanayi bölgesinde bulunan tüm esnaflara el dezenfektanları ulaştırıldı. Dağıtım ile ilgili Belediyeden yapılan açıklamada; "Koronavirüs ile mücadele çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımıza %100 yerli Bor dezenfekten dağıtımı gerçekleştirdik. Sabah saatlerinde başlayan dağıtımımız öncesi Büyükşehir İtfaiyemiz'de cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. İsteyen esnaflrımızın iş yerleri de Belediyemiz ekipleri tarafından dezenfekte edildi" denildi.