Dursunbey’de Bayramlaşma Programı

Dursunbey Belediye Bayramlaşma töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

04 Haziran 2019 Saat: 13:20

Dursunbey Belediyesi Bayramlaşma töreni Dursunbey Belediyesi önünde gerçekleştirildi. Bayramın ilk günü yapılan Bayramlaşma törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan Bayramının ilk günü saat 11.00 ile 12.00 arası gerçekleşen Bayramlaşma programına çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye görevlileri tarafından hazırlanan Belediye önü ilgi çekerken, vatandaşlar" çeşitli ikramlar da yapıldı. Bayramlaşma programına Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan ev sahipliği yaptı. Bayramlaşma programına ayrıca  AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Bahçvan Bayram vesilesi ile tüm Dursunbeyli vatandaşların bayramını tebrik etti. Bir saat süren Bayramlaşma töreninde Belediye Personeli de vatandaşlar ile yakından ilgilendi.