Dursunbey’de Anne-Çocuk Spor Akademisi Açılıyor

Dursunbey Belediyesi yarıyıl tatilinde Anne ve çocukların birlikte spor yapma imkânı bulacağı spor akademisini hizmete açıyor. Spor akademisine son başvuru tarihi 20 Ocak 2020 Pazartesi günü olacak.

03 Ocak 2020 Saat: 09:17

Dursunbey Belediyesi spor okulları bünyesinde projelendirdiği Anne-çocuk spor akademisini yarıyıl tatilinde anne ve çocukların hizmetine sunuyor.

Dört farklı kategoride gerçekleşecek olan spor akademisi, 20 Ocak’ta start alacak. Anne çocuk el ele spora kategorisi ile 10 ile 15 yaş arasındaki çocuklar anneleri ile birlikte plates ve aerobik yapma imkânı bulacak. Özgüveni yüksek çocuk yetiştirme kategorisinde ise 2 ile 10 yaş arasında ki çocuklar Anneleri ile birlikte çocuk oyunlarını oynayacaklar. Anneler için hareket eğitimi ile de 2 aylık çocuklar ile 2 yaş arası çocuklar spor yapacaklar. Çocuksuz katılacak olan bayanlar için ise plates ve aerobik eğitimi verilecek olan kurslar 15 gün sürecek.

Dursunbey Belediyesi Beyaz Masa biriminden başvuruların yapılabileceği spor akademisinde son başvuru tarihi 20 Ocak 2020 Pazartesi olarak belirlendi.