Dursunbey'de 30 Ağustos Zaferi Kutlandı

Zafer Bayramı kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi Dursunbey’de de resmi törenle kutlandı.

30 Ağustos 2021 Saat: 11:50

Dursunbey’de saat 11.00’da başlayan 30 Ağustos Bayramı kutlamaları Atatürk büstüne resmi kurumların çelenklerinin konulması ile başladı. Sade bir törenle geçen kutlamalara Dursunbey Kaymakamı Rahmi Bulut, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı  Per. Atğm. Resul Güven, Cumhuriyet Başsavcısı Mete Toklu, siyasi partilerin temsilcileri, gaziler ile çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtı önüne çelenkler konulurken, törende günün anlam ve önemini belirten konuşma Garnizon Komutanı Per. Atğm. Resul Güven tarafından yapıldı.

Konuşmaların ardından çeşitli okullardan öğrenciler şiirler okurken tören okunan bu şiirlerin ardından YKS'de dereceye giren öğrencilere hediye takdimi ile devam etti. Resmi araçların tören geçidi yaptığı kutlamalar daha sonra sona erdi. Törenin ardından Kaymakam Rahmi Bulut protokol mensupları ile Kaymakamlık Toplantı salonunda bayramlaştı.