Dursunbey'de 23 Nisan Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile Dursunbey Cumhuriyet Meydanında düzenlenen resmi tören, pandemi sebebi ile kısıtlı katılım ile gerçekleşti.

23 Nisan 2021 Saat: 11:30

Törene Garnizon Komutanı Per. Tğm. Sait Akbaş, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir ve okul müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk büstüne konulan Çelengin ardından Saygı duruşu istiklal marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir yaptı. Çeşitli okullardan öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından ise 23 Nisan konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol tarafından verildi. 23 Nisan sebebi ile hazırlanan kamu araçlarının kortej geçişinin ardından ise törenler son buldu.