Dursunbey'de 19 Mayıs Kutlandı

Dursunbey'de 19 mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı Cumhuriyet Alanın'da yapılan programla kutlandı.

19 Mayıs 2018 Saat: 11:39

Dursunbey'de 19 mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı resmi törenler ile kutlandı. Sabah 10.45'da başlayan programda ilk olarak Dursunbey Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe Müdürlüğü çelengi Atatürk büstü önüne konuldu.

Çelenk koyma programının ardından resmi törenlere geçildi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bayram Yıldırım Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın mesajını okudu.  Saygı Duruşu ve istiklal marşı ile devam eden programda çeşitli okullardan öğrenciler günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı ve Gençliğe Hitabe’yi okudular. Konuşmaların ardından Nene Hatun Kız Meslek Lisesi ve ENdüstri Meslek lisesi folklor ekiplerinn bir gösteri gerçekleştirdi.

Programın gösterilerin ardından son buldu.