Dursunbey'de 15 Temmuz Etkinlikleri

Hain darbe girişiminin ardından bu yıl üçüncü kez gerçekleşecek olan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Anma etkinlikleri Dursunbey'de yine dolu dizgin geçecek.

11 Temmuz 2019 Saat: 13:19

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden üç yıl geçti. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Dursunbey'de de 15 Temmuz coşku dolu bir programla kutlanacak.

Kaymakamlık önünden Kortej Yürüyüşü ile başlayacak olan program, Mehteran gösterisi ile devam edecek. 15 Temmuz Galizleri Mustafa Gülen, İdris Akdoğan, Mustafa Öksüz'ün katılacağı etkinliklere Şehit eşi Sema Sertçelik'te eşlik edecek. Ayrıca 15 Temmuz'da kamyonu ile meydanlara çıkan ve Hain Darbe girişiminin simge isimlerinden olan Şerife Boz'da 15 Temmuz Akşamı Dursunbeyliler ile bir araya gelecek.

Demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Dursunbey Belediyesi önünde gerçekleşecek olan etkinlik 00.13'de selaların okunması ve gece çorbası ikramı ile son bulacak.