Dursunbey’de 10 Kasım Törenleri

10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamında Dursunbey’de Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.

10 Kasım 2020 Saat: 09:37

Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Tüm Türkiye’de olduğu gibi Dursunbey’de de anma programı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen anma programına Dursunbey Kaymakamı Rahmi Bulut, Dursunbey Belediye Başkan vekili Sadettin Aslan,Garnizon Komutan vekili Orhan Karaaslan çeşitli kurum ve kuruluşlardan yöneticiler, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

İlk olarak Atatürk büstüne konulan çelenklerin ardından saat 09:05’de başlayan siren sesleri ile saygı duruşuna geçildi. Siren seslerinin ardından istiklal Marşı okunurken, resmi tören çeşitli şiirlerin okunmasının ardından son buldu.