Dursunbey'de Halı Saha Bahar Turnuvası Başladı

Dursunbey’de her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Bahar Turnuvası kapalı halı saha da yapılan resmi açılış töreni ile start aldı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
06 Nisan 2019 Saat: 18:33

Dursunbey düzenlediği Halı saha bahar turnuvası19 takımın katılımı ile başladı. Geçtiğimiz Cuma günü yapılan grup eşleşmeleri ve çekilen fikstürün ardından maçlar 6 Nisan Cumartesi günü başladı. Saat 17:30’da başlayan turnuva açılış törenine Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan,  Belediye Meclis Üyesi Halil Sarıoğlu, Dursunbeyspor kulübü başkanı Yusuf Turhan, turnuvaya katılan takımların sorumluları ve çok sayıda taraftar katıldı.

Açılış töreni Başkan Ramazan Bahçavan’ın konuşması ile başlarken, Dursunbey Kaymakamı’da açılış sebebi ile bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından Turnuvanın ilk maçı olan Durabeylerspor- Dumanlar Spor takımları karşılaşmasına geçildi. Karşılaşmanın başlangıç düdüğünü ise Kaymakam Emrullah Temizkan yaptı.

Yaklaşık bir ay sürecek olan turnuva İlçede büyük bir heyecanla takip ediliyor.