Dursunbey Yukarı Musalar Yolu Asfaltlandı

Dursunbey’de devam eden asfalt çalışmaları kapsamında 6 kilometrelik Yukarı Musalar yolu asfaltlanarak trafiğe açıldı.

23 Ekim 2017 Saat: 19:20

Bu yıl Dursunbey’in dört bir yanında devam eden ve havaların soğuması sebebi ile son aşamaya gelinen asfalt çalışmaları Çatalçam yol ayrımı ile Yukarı Musalar mahalleleri arasında devam etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında temel ve alt temel çalışması bitirilen yolda geçtiğimiz günlerde asfalt çalışması yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, Belediye Meclis Üyesi Halil Sarıoğlu ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Dursunbey Şefi Vacit Kahvecioğlu çalışanlardan bilgi aldılar. Asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Bahçavan; “Bugün Dursunbey’de asfalt sezonumuzun finalini Yukarı Musalar mahallemizde yaptık.  Yaklaşık 6 kilometrelik bu yolda alt yapı çalışmaları da gerçekleştirdik. Bu yıl İlçemiz genelinde Büyükşehir Belediyemizin çok verimli çalışmaları oldu. Tabi Dursunbey’de konkasör tesisimizin olması bizler için ve Büyükşehir için büyük bir avantajdı. Bu sebeple bir çok köyümüzü ilgilendiren asfalt çalışmamızı bugün itibari ile sonlandırmış olduk. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

Mahalle muhtarı Saim Çapar ise; “Öncelikler Başkanımızı mahallemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Uzun yıllardır mücadele verdiğimiz yolumuza kavuştuk. Emeği geçen herkese bende teşekkürlerimi sunarım” dedi. Yukarı Musalarda ikamet eden vatandaşlar  ile bir araya gelen Başkan Bahçavan ve beraberindeki heyete mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

yorum YORUMLAR
toplam yorum 0 kullanıcı yorumu