Dursunbey Panayırı İhalesi Yapıldı

Dursunbey Panayırı yer satış ihalesi yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

22 Temmuz 2017 Saat: 16:00

10 Ağustos tarihinde başlayacak olan ve toplam 5 gün sürecek Panayırın yer satışları Belediye Meclis üyeleri ve Belediye encümeni huzurunda yapıldı.

22 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da Saz mesire alanında başlayan ihaleye birçok ilden esnafın katılımı olurken, Belediye encümeni ve Belediye personeli esnaflara yer tahsisleri hakkında çeşitli bilgiler verdiler. Oldukça çekişmeli geçen yer satışlarında Panayır yerleri açık arttırma usulünce satıldı. Peşin ya da kredi kartı ile satılan yerler hazır tutulan vezne bölümü ile tahsil edildi.

Panayır yeri satışlarında ihaleye girilmeyen yerlerin satışları Belediyede panayır gününe kadar sürecek olup, esnafların yer tahsisi konusunda gerekli kurallara da uymaları gerekmekte olduğu duyuruldu.

A.hakan
27 Temmuz 2017 Saat: 12:35
Büyük cop romorklarinin panayır bölgesine yerleştirilmesi ve çöpsüz bir panayır olması dileği ile