Dursunbey OSB'de 8. Firmaya Tahsis Yapıldı

Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. OSB'de peynir üretimi yapacak olan bir firmaya yer tahsisi yapıldı.

20 Aralık 2019 Saat: 15:08

Dursunbey Akbaşlar mahallesinde yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesine yatırımcıların ilgisi devam ediyor. Bugüne kadar yedi firmaya yer tahsisi yapılan OSB'de, sekizinci firma ile de imzalar atıldı.

Dursunbey Belediye Başkanlığında gerçekleşen tahsis sözleşmesi törenine Dursunbey Kayakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Cey-san Peynirlicik Gıda İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. firması sahibi Ali Ceylan ve OSB yöneticileri katıldı. Elektrik ve alt yapı çalışmalarının sürdüğü OSB'de düşündükleri yatırımı en kısa sürede başlatmayı hedeflediklerini söyleyen Ali Ceylan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a OSB'de sunduları 5. derece teşvik bölgesi avantajı ve diğer teşvikler ile ilgili teşekkür etti.

İmza töreninin ardından sosyal medya hesabından yazılı açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; "OSB'mizde 8. firmaya da yer tehsisini yaptık. İstanbul merkezli Cey-san Peynirlicik Gıda İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Çanakkale Ezine'de bulunan fabrikasını Dursunbey OSB'mizde bulunan 4394,90 m2'lik alana taşıyor. Zincir marketler ve toptan satış mağazalarına Peynir üretimi yapacak olan firma bölgemizdeki süt potansiyelinden de yararlanacak. Kaymakamımız ile birlikte tahsis imzalarını attığımız bu firma ilçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.