Dursunbey OSB ile İlgili Vali ve Halka Brifing

Dursunbey Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve OSB heyeti Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Akbaşlar Mahallesi halkına bilgilendirme yaptı.

15 Eylül 2017 Saat: 13:43

Dursunbey’de 15 Eylül Cuma günü bir takım programlara katılan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ziyaretinin son durağında Akbaşlar Mahallesini ziyaret etti. Burada bulunan Kahvede vatandaşlar ile sohbet eden Vali Yazıcı’ya Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile OSB yöneticileri katıldı.

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan kısa zaman sonra Alt yapı çalışması başlayacak olan ve yaklaşık 20 Milyon TL’ye mal olacak olan çalışmalar hakkında Vali Yazıcı ve mahalle halkına bilgilendirme yaptı. Kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesini harita üzerinde gösteren Başkan Bahçavan, 2019 yılı içinde burada fabrika kurulum çalışmalarının başlamasını hedeflediklerini söyledi. Kurulacak olan OSB’nin ulaşım açısından da cazip olacağına vurgu yapan Başkan Bahçavan; “Dursunbey Organize Sanayi Bölgemiz Balıkesir ile Kütahya illerimizin arasında öenmli bir konumda. OSB’mizin Ulaşımı hem yapımı devam eden Duble yol hem de OSB içine kadar gelecek olan demiryolu hattı ile lojistik açıdan önemli bir avantaj sağlayacak. İnşallah kısa süre sonra başlayacak olan alt yapı çalışmalarının ardından ise fabrika urum aşamasına geçeceğiz” dedi.

Başkan Bahçavan’da OSB ile ilgili detayları alan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’da Dursunbey Belediyesini kutlayarak Bölgeye önemli derecede hareket getirecek olan OSB’ye her daim destek olacaklarını vurguladı.