Dursunbey Muhtarlar Derneği Kuruldu

Dursunbey'de muhtarların bir araya gelerek kurdukları Muhtarlar Derneğinin açılışı ve genel kurul toplantısı gerçekleşti.

16 Aralık 2019 Saat: 13:47

Dursunbey'de muhtarların bir araya gelerek kurdukları Muhtarlar Derneğinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Belediye Meclis Üyeleri Halil Sarıoğlu, Mustafa Korkmaz ve dernek üyesi muhtarlar katıldı.

Genel Kurul toplantısının da gerçekleştiği açılış töreninde bir konuşma yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; "Dursunbey Muhtarlar Derneğimizin açılışı ve genel kurulu İlçemize hayırlı olsun. Şu anda 26 üyesi bulunan derneğin kuruluşunda yer alacak olan yönetime ve siz değerli muhtarlarımıza, tavsiyelerim olacak. İlçemizde hizmet veren 111 mahalle muhtarımızın bu dernek çatısı altında toplanması gerekiyor. Derneğin bir platform şeklinde oluşarak olağanüstü genel kurul ile yeniden yapılanması daha güçlü bir hale gelmesi gerekli. Muhtarlar derneğimizin ilçemize ve muhtarlarımıza hayırlar getirmesini temenni eder, seçilecek olan yönetime başarılar dilerim" dedi.

Yapılan genel kurulda Süleler Mahallesi muhtarı Osman Eser Dernek  başkanı seçildi.