Dursunbey Mahalle Liginde Marmara Adasını Ağırladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Mahalle Ligi Futbol turnuvasında eşleşen Dursunbey ile Marmara Adaları ilçelerinin yıldızlar ve gençler kategorileri takımları Dursunbey Laliga halısaha da karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda her iki ilçenin de birer temsilcisi galibiyet elde etti.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
15 Şubat 2017 Saat: 16:50

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin boş zamanlarını değerlendirmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spor yapmaları amacı ile “İmkân Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla düzenlediği Mahalle Ligi Yıldız ve Gençler Futbol Turnuvasının İlk elemeleri içlerin kendi içerisinde çıkardığı takımlarla oynanmıştı. Bu kapsamda Dursunbey’de Yıldızlar kategorisinde Yıldız 1 takımı, gençler kategorisinde ise Dursunbey Belediyespor takımları finale çıkmıştı. Balıkesir genelinde tamamlanan ilk müsabakaların ardından ilk elemeler için geçtiğimiz haftalarda İlçeler arasında kuralar çekildi. Kurada Dursunbey Marmara Adalar ilçesinde finale yükselen takımlarla karşılaştı.

DURSUNBEY RAKİBİNİ MİSAFİRPERVER BİR ŞEKİLDE KARŞILADI

Mücadeleden bir gün önce ilçeye gelen Marmara adalar İlçesi yıldızlar ve gençler takımları Dursunbey Belediyesi tarafından bir otel’de misafir edildi. Geceyi otelde geçiren Marmara’lı futbolcular sabah saatlerinde de Dursunbeyli sporcular ve her iki ilçenin Belediye Başkanı ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından maçların oynanacağı halı sahaya geçen takımlar burada kısa süreli idman yaptı.

Yıldızlar kategorisinde başlama vuruşu öncesinde Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy her iki ilçenin sporcularına başarı dileyerek iki ilçenin kardeş ilçeler olduğunu hatırlattı. Konuşmaların ardından ise her iki ilçenin Belediye Başkanları bir birlerine hediye verdiler.Oynan ilk maçta yıldızlar kategorisinde, Dursunbey Yıldız 1 takımı 6-0’lık galibiyet ile Adagücü takımını mağlup etti. Gençler kategorisinde ise müthiş bir mücadeleye sahne olan Dursunbey Belediyespor – Marmara Adalar Belediyespor maçında Adalar takımız Dursunbey’i 4-1’lik skorla mağlup etti.

DURSUNBEY ADALARA GİDECEK

Centilmenlikle geçen mücadelelerin ardından takımlar Dursunbey Belediyesi tarafından Saz’da konuk edildi. Burada yemek ikramı yapılan futbolculara daha sonra çeşitli hediyeler verildi. Maçların rövanşı ise 17 Şubat Cuma günü Marmara adasında yapılacak.