Dursunbey MYO’da Yeni Bölümlerle Öğrenci Sayısı Yükseldi

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulunan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, okula kazandırılan İş Sağlığı ve Ormancılık Bölümleri ile toplam öğrenci sayısının 510’a ulaştığını söyledi. Başkan Bahçavan YSK Başkanı Sadi Güven’e de teşekkür etti.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
03 Ekim 2017 Saat: 16:50

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan bu yıl iki yeni bölümle 2017-2018 eğitim öğretim yılına başlayan Dursunbey Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. Okul yetkililerinin karşıladığı Başkan Bahçavan okulun fiziki durumu ve öğrenci sayıları ile ilgili bilgi alırken, daha sonra okulun ihtiyacı olan prefabrik atölyeler için uygun yerleri inceledi.

YSK BAŞKANI GÜVEN’E TEŞEKKÜR

Okula bu yıl kazandırılan İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü ile Ormancılık Bölümüne ilk yılda toplam 87 kişinin başvurduğunu söyleyen Başkan Bahçavan toplam öğrenci sayısının ise 510’a ulaştığını söyledi. Önümüzdeki yıllarda bu sayının artacağını hatırlatan Başkan Bahçavan, yeni bölümler için çalışmaların da devam ettiğini söyledi. Başkan Bahçavan yaptığı açıklamada; “Dursunbey Meslek Yüksek okulumuzda bu yıl açılan bölümlerle toplam 7 bölüm oldu. Yeni açılan Ormancılık ve İş Sağlığı bölümleri ile toplam 87 öğrencimizde eğitim ve öğretime başlamış oldu. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bölümlerimiz artacak. Bizlere bu süreçte destek olan YSK Başkanımız Sayın Sadi Güven başta olmak üzere Balıkesir Üniversitesi Rektörümüz Kerim Özdemir beye ve Meslek Yüksek Okulu çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çok yakın zamanda Erkek öğrencilerimiz içinde KYK yurdumuz faaliyete geçecek. Bunun müjdesini şimdiden veriyorum. Önümüzdeki yılda hangi bölümlerin açılması gerektiği ile ilgili çalışmalarımızı tamamlayıp, müracaatlarımızı yapacağız” dedi.