Dursunbey İmam Hatip Kampüsü İnşaatında sona geliniyor

Dursunbey'de yapımı hızla devam eden İmam Hatip Lisesi kampüsünde sona yaklaşılıyor.

14 Temmuz 2017 Saat: 16:49

Dursunbey’de 90 bin metrekarelik alana yapılan 24 derslikli İmam Hatip Kampüsünde sona yaklaşılıyor. Yüklenici firmaya verilen teslim süresi yaklaşırken, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçvan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Başkan yardımcısı Sadettin Aslan ve İmam hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Avcı kampüs inşaatında inceleme yaptı.

Yaklaşık 90 Bin metrekarelik alanda kurulacak olan kampüsün içinde Okul binasının yanısıra Spor Salonu ve yurtlar yer alırken Başkan Bahçavan ve beraberinde ki heyet çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldılar. Yerleşke içine yapılacak olan spor sahaları ve çevre duvarları ile ilgili görüş alışverişinin yapıldığı incelemede firma yetkilileri çalışmaları ihale sürecinde verilen tarihte bitireceklerini söylediler. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da okulun bağlantı yolları ile ilgili çalışmaları Dursunbey Belediyesi olarak gerçekleştirdiklerini ve duvarlarla birlikte bu okula çıkan yolları standarda getirdiklerini söyledi.
Okulun inşaatının önümüzdeki aylarda tamamlanması beklenirken, çevre düzenleme ve okul içi malzeme çalışmalarının da inşaat bitiminin hemen ardından başlayacağı öğrenildi. Öte yandan bu okulda Dursunbey ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden öğrencilerin de eğitim öğretim göreceği bildirildi.