Dursunbey Hondular Yolu Asfaltlandı

Dursunbey’de devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında genişletme çalışması tamamlanan Hondular Mahallesi ulaşım yolu asfaltlandı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
26 Temmuz 2017 Saat: 15:23

Dursunbey’e bağlı Hondular mahallesinde başlatılan genşletme çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmaları da gerçekleştirildi. Daha önce iki aracın güçlükle ilerleyebildiği yol standartlara getirilirken, yol genişliği 8 metreye çıkarıldı. Genişleme çalışmalarının ardından ise yaklaşık 7 kilometrelik ulaşım yolu Balıkesir Büyükşehir ekiplerince asfaltlandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Dursunbey Şantiye Şefi Vacit Kahvecioğlu ve BelediyeMeclis Üyesi İlyas Demirel’in de incelediği asfalt çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yoğun mesai harcayan ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Asfaltlama ve zemin çalışmalarının Dursunbey’in çeşitli bölgelerinde devam ettiğini belirten Başkan Bahçavan, İlçe genelinde Balıkesir Büyükşehir, Karayolları ve çeşitli firmalar tarafından yol çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Yapımı gerçekleştirilen bu yolun kısa süre içinde çift yönlü olarak trafiğe açılacağı bildirildi.