Dursunbey Devlet Hastanesi Başhekimi Hazer’den Önemli Açıklamalar

Dursunbey Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Batuhan Hazer, Dursunbey Devlet Hastanesinin mevcut durumu ve planlanan çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
02 Ocak 2018 Saat: 11:38

Dursunbey Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Op. Dr. Batuhan Hazer, açıklamalarda bulundu. Daha önce Ankara GATA’da Genel Cerrahi Uzmanlığı yapan ve gerçekleştirdiği ameliyatlar ve müdahalelerle isminden sıklıkla söz ettiren Op. Dr. Batuhan Hazer, 15 Aralık tarihi itibari ile Dursunbey Devlet Hastanesi Başhekimi görevine başladı.

DURSUNBEY’DE ÜROLOJİ, ORTOPEDİ VE GENEL CERRAHİ AMELİYATLARI YAPILACAK

Dursunbey Devlet Hastanesinin mevcut durumu ve planlanan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Batuhan Hazer, Üroloji, ortopeti ve ikinci Dahiliye doktorunun göreve başlayacağını ifade etti. Acil bölümünde ise 7 Doktorun göreve başladığını ifade eden Hazer; “ Yaklaşık 120 personelimizle beraber, İlçemize hizmet veriyoruz. Şu anda Göz polikliniği, Genel Cerrahi, Dâhiliye, Çocuk Hastalıkları polikliniklerimiz haftanın beş günü çalışmakta. Haftanın yedi günü yirmi dört saat esasına dayalı olarak ta acil servisimiz hizmet veriyor. İlçemizde ki ihtiyaçları karşılayabilmek, halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çeşitli çalışmalarımız var. Yaklaşık iki ay içerisinde kalıcı olarak bir ortopedi uzmanımızın gelmesini bekliyoruz. Bir dâhiliye doktorumuz daha gelecek böylelikle iki tane Dâhiliye Doktorumuz olacak. Üroloji Doktorumuzun da yine iki ay içerisinde gelmesini bekliyoruz. Böylelikle Hastanemizin Üroloji, Ortopedi, Genel Cerrahi ameliyatlarının yapılabildiği bir hastane olmasını planlıyoruz. Bunun yanı sıra Hastanemizde fiziksel bazı eksikliklerimiz var onları gidereceğiz. Endoskopi cihazımızın gelmesini bekliyoruz. Bu cihazın gelmesi ile ilçemizde ki büyük bir eksikliğinde giderileceğini düşünüyoruz” dedi.

Geçici görevle haftanın bir günü Radyoloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum uzamının görev yaptığını hatırlatan Op. Dr. Batuhan Hazer, Dursunbey Devlet Hastanesi olarak her geçen gün daha kaliteli hizmet için çaba harcayacaklarını söyledi.

HASTANEDE YÖNETİM KADROSU DEĞİŞTİ

Dursunbey Devlet Hastanesinde yönetim kadrosu da tamamen değişti. Buna göre İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne Bülent Şensöz, Sağlık Bakim Hizmetleri Müdürlüğüne ise Fatma Saran getirildi.