Dursunbey Belediyespor tarih yazdı

Balıkesir 1. Amatör Merkez A grubunda mücadele eden Dursunbey Belediyespor ligin bitimine bir hafta kala kendi sahasında oynadığı Gaziosmanpaşa’yı 5-0’lık skorla geçerek, namağlüp olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
28 Ocak 2018 Saat: 16:25

Geçtiğimiz yıllarda Dursunbey Belediyesi bünyesine geçirilen Dursunbey Belediyespor, kulüp tarihinde Amatör Küme’de ilk kez şampiyonluğa ulaştı. Bu yıl oynadığı tüm karşılaşmalarda büyük bir performans sergileyen Dursunbey Belediyespor namağlüp olarak Şampiyonluğunu ilan etti.

Ligin bitimine bir hafta kala kendi sahasında Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya gelen Dursunbey Belediyespor, taraftarında büyük desteği ile sahadan 5-0’lık skorla ayrıldı. Bu galibiyetin ardından Şampiyonluğunu resmen ilan eden Dursunbey Belediyespor’lu futbolcular maç sonunda taraftara koştu. Şampiyonluğu doyasıya kutlayan Dursunbeyli sporcular ve taraftarlar birlikte marşlar söyleyerek coşkuya ortak oldular. Maçın ardından Dursunbey Belediyespor’a Şampiyonluk kupası verilirken, sporcular  sahaya tek tek anons edilerek çağrıldı.
Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Dursunbey Belediyespor kulübü Başkanı Yusuf Turhan’da maç boyuca takıma destek verirken, 5-0’lık skorun ardından protokol de sahaya çıktı. Şampiyon takıma kupasını ve madalyasını veren protokol daha sonra futbolcuları tek tek kutladılar. Maç sonunda açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Belediyespor’u ve taraftarları tebrik ederek bu başarının elde edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan’da namağlup olarak Şampiyon olmalarından büyük gurur duyduğunu söyledi. Başarıda kendilerine büyük destek veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a ve İlkay Gündoğan ile Babası İrfan Gündoğan’a teşekkür eden Turhan, antrenörlere de teşekkürlerini sundu.
Doyasıya şampiyonluğu kutlayan Dursunbey Belediyespor önümüzdeki sezon Süper Amatör’de mücadele edecek.