Dursunbey Belediyespor U-19 Üst Lige Yükseldi

Dursunbey Belediyespor U-19 takımı ligin son maçında, deplasmanda Ayşebacı Fatih Spor'u 6-1'lik skorla mağlup ederek 1.amatör küme'ye yükseldi.

2018/2019 sezonu U19 Balıkesir gençler ligini 2.sırada tamamlayarak önümüzdeki sezon 1.amatör kümede oynayacak olan Dursunbey Belediyespor U19 takımı, ligin son maçında deplasmanda Ayşebacı Fatih Spor ile karşı karşıya geldi. Ferdi, Tolga, Mevlüt, Burhan, İlker, Zekeriya, Samet, Ömer, Necati, Nurullah ve Özgür onbiri ile başlayan Dursunbey Belediyespor maça hızlı başladı. Maçta Özgür Arslan'ın 3, Necati Zekeriya ve kaptan İlkerin golleriyle 6-1 galip gelen Dursunbey Belediyespor, ligin son maçında güzel bir galibiyete imza attı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunanU19 Teknik sorumlusu Ahmet Zahit Yanık; "Özverili bir şekilde antrenmanlarını ve maçlarını yaparak birlik ve beraberlik içerisinde bir sezon geçirdik. Gelişim çağında bulundukları ligde ilçemizi en iyi şekilde temsil  eden gençlerimizi kutluyorum" dedi.