Dursunbey Belediyespor Şampiyonluğa Koşuyor

Balıkesir 1. Amatör Merkez A grubunda mücadele eden Dursunbey Belediyespor zorlu Etibank Bigadiçspor deplasmanında elde ettiği 3-0’lık galibiyetin ardından şampiyonluğa göz kırptı. Bu hafta Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak olan Dursunbey galip gelmesi halinde ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

23 Ocak 2018 Saat: 10:02

Bu yıl ligde başarı bir performans sergileyen Dursunbey Belediyespor, namağlüp olarak sürdürdüğü başarısını şampiyonlukla süsleyecek. Geçtiğimiz Pazar günü Bigadiç ilçe stadında oynanan karşılaşmada Dursunbey Belediyespor golcüsü Raşit’in hat trick golleri ile karşılaşmada 3 puanı 3 golle aldı.

Karşılaşmanın 15. dakikasında Raşit’in golüyle 1-0 öne geçen Dursunbey, kontrolünde tuttuğu maçın ikinci yarısında 50 ve 55. Dakikalarda yine Raşit’le 2 gol daha bularak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

17. haftada kendi sahasında Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Dursunbey Belediyespor, bu karşılaşmadan galip ayrılması durumunda, ligin bitimine bir maç kala şampiyonluğunu ilan edecek. Dursunbey Belediyespor ligin bitimine iki hafta kala yoğun bir şekilde antrenmanlarını da sürdürüyor.

Ramazan Karakaş
27 Ocak 2018 Saat: 16:39
Yarınki maç için tüm Dursunbey Belediye Spor oyuncularına başarılar dilerim Dursunbey halkına selamlar..