Dursunbey Belediyesinden Öğretmenlere Özel program

Dursunbey Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının Öğretmenlere özel düzenlediği ‘Sazdan Söze, Teldin Dile’ konseri büyük beğeni topladı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
27 Kasım 2017 Saat: 09:19

Dursunbey Belediyesinin Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde organize ettiği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının da destek verdiği ‘Sazdan Söze, Teldin Dile’ konseri yoğun bir katılımla gerçekleşti. M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Dursunbey İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde görev yapan yaklaşık 400 öğretmen katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının konseri ile başlayan programda Öğretmenlere çeşitli ikramlar yapılırken, masalarda oturan tüm misafirlere konserde okunacak şarkıların repertuar kartı verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun öğretmenler gününü kutlayan mesajının da bulunduğu karttan şarkıları takip eden öğretmenler kendilerine özel olarak hazırlanan geceden mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından her ince detayın düşünüldüğü gecede ayrıca Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın öğretmenlere özel hediyesi olan kalemler de dağıtıldı.

20 şarkılık repertuarın ardından konser son bulurken, gecenin sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Gecenin sonunda Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel Konservatuar şefi Zafer Dutçu’ya çiçek takdim etti.