Dursunbey Belediyesinden Kadınlara Şal Gül

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile gül şekli verilmiş şallar 8 Mart Kadınlar günü dolayısı belediye ekipleri tarafından kadınlara hediye edildi.

08 Mart 2018 Saat: 16:42

8 Mart Kadınlar günü sebebi ile Dursunbey Belediyesi her yıl olduğu gibi ilçede bulunan kadınlara özel hediyeler hazırlattı. Geçtiğimiz yıllarda dekoratif sabun magneti, çorap gül, eldiven takımı hediye eden belediye, bu yılda gül şekli verilmiş Şallar ile kadınların 8 Mart kadınlar gününü kutladı.

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Söbüoğlu'da ilçe sanayisinde hizmet veren kadınları ziyaret ederek 8 mart Kadınlar gününü kutladı ve çeşitli hediyeler verdiler.

Belediye Beyaz Masa birimi tarafından mahalleler, iş yerleri, resmi kurumlar, caddeler ve sokaklarda dağıtılan gül çoraplar vatandaşların oldukça dikkatini çekti. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın selamı ile kadınlara hediyelerini veren Beyaz Masa ekipleri Başkan Bahçavan'ın 8 mart Kadınlar gününü kutladığını belirttiler.