Dursunbey Belediye Meclisi Yeni Dönem Öncesi Son Toplantısını Gerçekleştirdi

Dursunbey Belediye Meclisi yerel seçimler öncesi son kez toplandı. Meclis öncesi Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tüm meclis üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek, isme özel kalem hediye etti.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
05 Şubat 2019 Saat: 18:46

2014 yerel seçimlerinde oluşan ve 5 yıl boyunca gören yapan Dursunbey Belediye Meclisi yeni dönem öncesi son kez toplandı. Mart meclisi için tatil kararı alınan meclis toplantısı öncesi Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tüm meclis üyelerine teşekkür ederek isme özel hazırlanan kalemleri hediye etti.

Meclis öncesi bir konuşma yapan Başkan Bahçavan; “Beş yıldan beri Dursunbey Belediye meclisi olarak görev yapıyoruz. Bu süreci sağlam bir şekilde tamamladık. Mart ayında tatil kararı alıp, rabbim nasip ederse Nisan ayında yeni bir Melis toplantısı yapacağız. Bu süre zarfında göstermiş olduğunuz sabra, yapılan toplantılarda alınan kararlar için desteklerinize her şey için önce şahsım sonra Belediyemiz adına teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Meclis üyelerine hediyelerini takdim eden Başkan Bahçavan, daha sonra Şubat 2019 meclisini açılışını gerçekleştirdi.
4 Maddenin görüşüldüğü son meclis toplantının ardından Mart ayı meclisi tatil edildi. Meclis toplantısının sonunda iktidar ve muhalefet meclis üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.