Dursunbey-Balıkesir Arası Belediye Seferleri Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir ile Dursunbey arasında gidiş-dönüş günde dört sefer olmak üzere otobüs seferleri başladı. Seferler geçici olarak küçük otobüsler ile yapılacak.

14 Nisan 2017 Saat: 17:26

Geçtiğimiz Pazartesi günü Dursunbey’de ‘Güçlü Evet, Güçlü Millet’ mitinginde Dursunbey ve Balıkesir arasında Belediye otobüsü müjdesi veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur bu sözünü kısa sürede yerine getirdi. Başkan Uğur’un talimatı ile Dursunbey ile Balıkesir arasında 13 Nisan tarihinden itibaren otobüs seferleri başlatıldı.

OTOBÜSLER DURSUNBEY TERMİNALİ VE ŞEHİR İÇİNDEN GEÇECEK

Günde toplam 8 sefer yapacak olan otobüsler Dursunbey Terminali ve Balıkesir terminalinden hareket edecek. Dursunbey Şehir içinde bulunan toplu taşıma alanından da yolcu alacak olan otobüslerin ücretleri ise tam 12 TL indirimli ise 10 TL olarak belirlendi.

CUMARTESİ GÜNLERİ 07.00 SEFERİ AKŞAM 21.00’E ALINACAK

İlk duyurulan sefer saatleri vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 14 Nisan itibari ile değiştirildi. Ayrıca Cumartesi günleri sabah 07.00 seferi karşılıklı olarak akşam saat 21.00’a alındı. Sefer saatlerinin talep doğrultusunda değiştirilebileceği de öğrenildi. Pazar günleri sefer yapmayacak olan otobüslere binişler ise Balkart ile gerçekleşecek.

BÜYÜK OTOBÜSLER GELECEK

Öte yandan verdiği söz sonrası Dursunbey’e seferlerin hemen başlamasını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Dursunbeylilerin sabırsızlıkla beklediği seferlerin geçici olarak 29 kişilik otobüsle yapılması talimatını verdi. Devlet malzeme ofisinden alınacak olan yeni büyük otobüslerin ise önümüzdeki günlerde seferlere başlaması bekleniyor.

yorum YORUMLAR
toplam yorum 1 kullanıcı yorumu