DUKİAD’ın Yeni Başkanı Ahmet Savran oldu

Dursunbey Keresteciler İmalatçılar ve Ambalajcılar Derneğinin yeni Başkanı Ahmet Savran oldu. Savran ve Yöneyim Kurulu Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti.

03 Mayıs 2017 Saat: 12:02

Dursunbey’in güçlü Sivil Toplum örgütlerinden birisi olan Keresteciler İmalatçılar ve Ambalajcılar Derneğinin genel kurulu 29 Nisan 2017 cumartesi günü Sanayideki Dernek Lokalinde yapıldı. Dernek üyelerinin katıldığı genel Kurul toplantısında yeni yönetim de belirlendi. Eski Başkan Ercan Bal’ın aday olmadığı kongrede Belirlenen 5 kişilik yeni yönetim kendi aralarında görev dağılımı yaptı. Buna göre Ahmet Savran Başkan, Hüseyin Kökten ikinci Başkan, Fatih Sevinç Muhasip, Hikmet Eyar Katip, Bekir Balatlı ise üye olarak belirlendi.

Kongrenin ardından ilk olarak Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret eden yeni yönetim, Belediye Başkanı Bahçavan’ın sanayi de gerçekleştirdiği genişletme çalışmaları ve alt yapı çalışmaları için teşekkürlerini ilettiler. Başkan Bahçavan’da yeni seçilen yönetime hayırlı olsun dileklerini ileterek bu güçlü Sivil Toplum örgütünün daha aktif hale getirilmesinin kendilerini memnun edeceğini ifade etti.