Çamharman ve Aşağı Akçaalan Yolları Asfaltlandı

Dursunbey’de asfalt çalışmaları kırsal mahallelerde başladı. Çamharman ve Aşağı Akçaalan Mahallelerinde gerçekleşen asfalt çalışmaları kapsamında 7 kilometrelik yol asfaltlanacak.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
10 Temmuz 2020 Saat: 16:11

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dursunbey’de başlattığı asfaltlama çalışmalarına kırsal mahallelerde devam ediyor. Bu kapsamda Çamharman ile Aşağı Akçaalan mahallelerinde asfaltlama çalışması gerçekleştiren ekipler, 7 kilometrelik yolda çalışmaları tamamladı.
Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kırsal mahalle yollarında sathi kaplama asfalt çalışmalarının başladığını belirtti. Pandemi dönemine rağmen yatırımların son sürat devam ettiğini ifade eden Başkan Bahçavan, 2017 yılında alt yapısını yaptıkları Çamharman yolunda asfalt çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Bahçvan; “Yaklaşık 7 kilometrelik bu yolumuzda asfaltlama çalışmalarına başladık. Ben bütün hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kurban bayramında memleketine aile ocağına gelen gurbetçilerimiz köylerine kadar konforlu bir yoldan ulaşabilecekler. Bu yolda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a, ekibine, şantiye çalışanlarımıza, bize yardımcı olan muhtarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği yol, kısa süre sonra trafiğe açılacak.

yorum YORUMLAR
toplam yorum 0 kullanıcı yorumu