Çalca Yoluna Sıcak Asfalt

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun talimatı ile Dursunbey Belediyesi tarafından alt yapısı tamamlanan Kocataş sokak’ta sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
12 Temmuz 2018 Saat: 21:49

Geçtiğimiz yıl DSİ tarafından gerçekleştirilen sulama hattı çalışmaları esnasında kazılan ve daha sonra Dursunbey Belediyesi tarafından alt yapı çalışması başlatılan Kocataş sokak’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Daha önce dar bir yola sahip olan sokak Dursunbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ardından standardına getirildi. Alt yapısı da tamamlanan yolda parke taşı çalışması yapılması planlanıyordu. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından bu yola sıcak asfalt atılası talimatını veren Başkan Kafaoğlu, ekipleri hemen bölgeye yönlendirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaklaşık 3 Bin kişinin yaşadığı bir mahallenin alternatif yol olarak kullandığı bu yolu standardına getirdiklerini söyledi. Alt yapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na 350 metrelik bu yolun Sıcak asfalt atılmasını rica ettiklerini ifade eden Başkan Bahçavan, Kafaoğlu’nun hatırlarını kırmadığını ve ekipleri bu yola yönelendirdiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür eden Başkan Bahçavan, emeği geçenlere de teşekkürlerini iletti.