Büyük Zaferin 104. Yılı Dursunbey'de Kutlandı

Dursunbey'de 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni Yapıldı Dursunbey'de 18 Mart 1915 Çanakkale şehitleri anma programı Dursunbey Cumhuriyet Alanında yapılan resmi tören ile başladı.

18 Mart 2019 Saat: 11:33

18 Mart 1915 Çanakkale şehitleri anma programı Dursunbey Cumhuriyet Alanında yapılan çelenk töreni ile başladı.

Törene Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Dursunbey Belediye Başkan vekili Sadettin Aslan, çeşitli siyasi partilerden temsilciler, daire amirleri, Gaziler ve öğrenciler katıldı. Atatürk büstü önüne Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenkleri sırası ile konuldu. Daha sonra Saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden resmi tören burada son buldu.

18 Mart Şehitleri Anma günü programı çerçevesinde Dursunbey Çok Programlı Lisesinde gerçekleşen programda ise orotoryo gösterisi, şiirler ve Çanakkale destanı yarışmalarında derece alan öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildi.