Büyük Aile Projesi Dursunbey’de Devam Ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Devletin tüm kurumlarının halkla buluşmasını hedefleyen Büyük aile projesi Dursunbey’de devam ediyor.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
19 Mayıs 2017 Saat: 11:13

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşlarının gücüyle hizmetleri vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı ulaştırmayı amaçlayan “Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor” projesi Dursunbey’de devam ediyor. Balıkesir’de, bütün kurumların el ele vererek, bütüncül bir yaklaşımla, uzun soluklu ve koordineli bir hizmet atağı başlatmayı, şehrin en ücra köşelerine kadar, nokta nokta dolaşarak, ulaşılmadık yer, dokunulmadık insan bırakmamayı hedefleyen “Büyük Aile” projesi 2 Mayıs’tan bu yana Dursunbey’li vatandaşlara hizmet veriyor. Sağlık taramasından, Girişimcilik kurslarına, Diyanet etkinliklerinden, üniversite etkinliklerine kadar onlarca projenin uygulandığı bu etkinliğe Devletin tüm kurumları destek veriyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen proje Dursunbey Kent Meydanında Büyük Aile projesinin tırlarının hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar getirdi. Vatandaşa verilen hizmetleri yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Daire başkanı İrfan Sarıgül, kurum çalışanlarından çalışmalar hakkında bilgi aldılar. İlginin yoğun olduğu projenin halkı da memnun ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tüm kurum çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Proje koordinatörü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz masa personeli Melda Pınar Kılıç yaptığı açıklamada bu projenin amacının Devletin hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar götürmek olduğunu söyledi. Dursunbey’in projenin uygulandığı onuncu ilçe olduğunu hatırlatan Kılıç Dursunbey’in 111 mahallesinin 80 tanesine Büyük aile projesinin bugüne kadar ulaştığını söyledi. Kurumların Dursunbey’de gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi veren Kılıç, Kendilerini Dursunbey’de ağırlayan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a ve projeye öncülük eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür etti.
26 Mayıs tarihinde son bulacak olan projenin finalinde ise çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.